Zalužani kružna trka 05. - 06.06.2010 - Slike i rezultati

Šampionat kružnih trka u RS i BiH

Moderator: dreambox

Re: Zalužani kružna trka 05. - 06.06.2010 - Slike i rezultati

Postod dare » Čet Jun 24, 2010 7:45 am

gdje si sad iskopao ove snimke 8-) 8-)
Korisnikov avatar
dare

Pridružio se: Ned Jun 21, 2009 9:32 am
Ime i Prezime: Darko Lukajić

Postod dreambox » Čet Jun 24, 2010 4:28 pm

dare je napisao:gdje si sad iskopao ove snimke 8-) 8-)

Ima toga još.
:srbo2:
Korisnikov avatar
dreambox
Moderator

Pridružio se: Pet Jun 19, 2009 9:24 am
Ime i Prezime: Davor Kajkut

Postod dare » Čet Jun 24, 2010 10:14 pm

dreambox je napisao:
dare je napisao:gdje si sad iskopao ove snimke 8-) 8-)

Ima toga još.
:srbo2:

najbolje biti mozgonja polako na slamcicu ;)
Korisnikov avatar
dare

Pridružio se: Ned Jun 21, 2009 9:32 am
Ime i Prezime: Darko Lukajić

Postod Nik » Ned Jun 27, 2010 7:27 pm

Pa pošto jedni drugima osporavate rezultate zbog malog broja takmičara u klasi a o broju trka da se ne govori zašto fino ne napravite sebi nekakvo kup takmičenje ili takmičenje grupe N (mali N, hibrid, peugoeot 106 ili nešto slično). Vi vozači najbolje znate koliko košta jedna sezona nekog automobila pa se fino dogovorite i nađite nešto što je financijski prihvatljivo za većinu onih koji se takmiče. Vozite dva- tri brda, hvala bogu krug imate gdje voziti a ako se ovi naši iz SAMSRS opamete pusitće vas da se takmičite i u Srbiji. Na ovaj način će te sigurno vidjeti tko je od vas najbolji a i trke će biti zanimljivije.
Daleko od toga da ne zaslužujete poštovanje i za ovo što sad radite u ovim teškim vremenima ali mislim da ste ostali previše po strani nakon odluke da se Ušće ne boduje za naše prvenstvo. Da li uopšte vozači mogu da izaberu svoje predstavnike u SAMSRS? Da li je nakon trke koju je organizovao Brkić završeno prvenstvo na krugu ili ne? Koja će se brda voziti? Za koji šampionat? DA LI SE VAMA VOZAČIMA TAKMIČARIMA UOPŠTE VIŠE VOZI I DA LI IMATE VOLJE I MOTIVA ZA TAKMIČENJE?
Nadam se da će se slijedeće godine biti bolje i da će se napokon svi uspjeti dogovoriti i da ćemo u Zalužanima imati prilike uživati kao što je to bilo ove godine. Valjda će se postići dogovor i sa Crnogorcima i sa Srbijancima i sa BiH takmičarima pa nek se voze svi zajedno a nek se boduju kako god hoće ako već nemogu progutati ponos i sujetu i priznati da je neko bolji.
Korisnikov avatar
Nik

Pridružio se: Čet Sep 03, 2009 4:51 pm

Postod dreambox » Pon Jun 28, 2010 10:39 pm

:ruke: :ruke: :ruke:

Korisnikov avatar
dreambox
Moderator

Pridružio se: Pet Jun 19, 2009 9:24 am
Ime i Prezime: Davor Kajkut

Postod GORAN » Uto Jun 29, 2010 1:18 am

Nik je napisao:Pa pošto jedni drugima osporavate rezultate zbog malog broja takmičara u klasi a o broju trka da se ne govori zašto fino ne napravite sebi nekakvo kup takmičenje ili takmičenje grupe N (mali N, hibrid, peugoeot 106 ili nešto slično). Vi vozači najbolje znate koliko košta jedna sezona nekog automobila pa se fino dogovorite i nađite nešto što je financijski prihvatljivo za većinu onih koji se takmiče. Vozite dva- tri brda, hvala bogu krug imate gdje voziti a ako se ovi naši iz SAMSRS opamete pusitće vas da se takmičite i u Srbiji. Na ovaj način će te sigurno vidjeti tko je od vas najbolji a i trke će biti zanimljivije.
Daleko od toga da ne zaslužujete poštovanje i za ovo što sad radite u ovim teškim vremenima ali mislim da ste ostali previše po strani nakon odluke da se Ušće ne boduje za naše prvenstvo. Da li uopšte vozači mogu da izaberu svoje predstavnike u SAMSRS? Da li je nakon trke koju je organizovao Brkić završeno prvenstvo na krugu ili ne? Koja će se brda voziti? Za koji šampionat? DA LI SE VAMA VOZAČIMA TAKMIČARIMA UOPŠTE VIŠE VOZI I DA LI IMATE VOLJE I MOTIVA ZA TAKMIČENJE?
Nadam se da će se slijedeće godine biti bolje i da će se napokon svi uspjeti dogovoriti i da ćemo u Zalužanima imati prilike uživati kao što je to bilo ove godine. Valjda će se postići dogovor i sa Crnogorcima i sa Srbijancima i sa BiH takmičarima pa nek se voze svi zajedno a nek se boduju kako god hoće ako već nemogu progutati ponos i sujetu i priznati da je neko bolji.

SAMSRS nije zabranio da se učestvuje na Ušću 2010 , mogao je da ide ko hoće. A zašto nije bodovano i da su naši vozači otišli e to je stvar Srbijanaca koji su nam poslali pravilnik par dana pred trku a po pravilnuku o auto moto i karting trkama morao je da bude dostavljen minimalno 30 dana pre trke. I onaj pravilnik koji su kasno poslali liči na sve samo ne na pravilnik,ja ga imam. na pitanje "dali se vama vozačima uopšte vozi" nisam vozač ali mislim da bi odgovor bio "IZ PRAZNE SE NEPUCA" itd itd šta će se voziti i kad imaš na sajtu http://www.samsrs.org/ volja postoji motiv se ima. ajd sad zdravo odoh spavati.
Korisnikov avatar
GORAN

Pridružio se: Pet Jun 19, 2009 2:46 pm

Postod Nik » Uto Jun 29, 2010 8:46 pm

OK. Znači pravilnik je trebao biti dostavljen SAMSRS prije trke u Zalužanima negdje krajem maja ako se ne varam. Slažem se ako pravilnik nije bio potpun ili je bio nejasan i da zbog toga nije odobreno bodovanje. Međutim ako je kasnio i ako zbog toga nije bilo odobreno bodovanje onda mislim da možda to i nije dovoljno dobar razlog da se ne boduje pogotovo jer se procedure na žalost malo gdje poštuju, a organizatora trka i samih trka je sve manje. Na sajtu SAMSRS se sad trenutno ne vidi kad je slijedeća kružna trka koja bi trebala da se organizuje od strane Optime i SAMSRS (negdje sam pročitao da će biti sredinom septembra, nezvanično), ali možda se može desiti da to bude i sredinom jula što znači da je već kasno za pravilnik a samim tim i za bodovoanje, zar ne!?
Kad sam pitao da li se vozačima vozi nisam mislio da oni nešto kao neće već da se sve nažalost dešava stihijski i da je lakše na forumima naći informaciju gdje i kad je slijedeća trka nego na službenim stranicama. Ovo što se sad dešava nije dobro ni za koga ni za vozače ni za gledaoce. Žalosno će biti ako na onako dobru brdsku stazu u Slatini dođu samo vozači iz RS-a. Eto o tome govorim.
Ni ja (na žalost) nisam vozač ali sam veliki ljubitelj maltene svih vrsta automoto sporta i od 80-tih pratim trke. Počevši od trka na Grobniku i Preluku (inače sam iz Rijeke) , Buzetu, pa do trka u Srbiji i Crnoj Gori i naravno RS i BiH. Možda baš zato što se sjećam kakve su trke bile 80-tih i 90-tih (poslije rata) i kad vidim šta se sad dešava sve mi ovo malo "teško pada".
Pozdrav svima
(ljudi uključite se na forum sa konstruktivnim i iskrenim mišljenjima, bez svađa i prepucavanja)
Korisnikov avatar
Nik

Pridružio se: Čet Sep 03, 2009 4:51 pm

Postod mico_boy » Sre Jun 30, 2010 8:22 am

Nik je napisao:(ljudi uključite se na forum sa konstruktivnim i iskrenim mišljenjima, bez svađa i prepucavanja)

:thumbup: :respekt:
When you start out in a team, you have to get the teamwork going and then you get something back.” - Michael Schumacher
Korisnikov avatar
mico_boy
Moderator

Pridružio se: Pet Jun 19, 2009 2:46 pm
Ime i Prezime: Mićo Kremenović

Prethodni

Povratak na Kružne trke RS/BiH